Неотдавна американският държавен секретар Майк Помпео произнесе реч в президентската

...
Неотдавна американският държавен секретар Майк Помпео произнесе реч в президентската
Коментари Харесай

Пекин обвинява: С разпространението на идеите от Студената война Майк Помпео е заплаха за световния мир

Неотдавна американският държавен секретар Майк Помпео произнесе тирада в президентската библиотека и музей на Ричард Никсън в щата Калифорния, в която продължи да популяризира концепциите от Студената война и така нар. „ опасност от Китай “ и прикани Съединени американски щати и съдружниците им да подхващат „ по-радикални ограничения “ да трансформират Китай. Това заяви Радио Китай.

Представянето на Майк Помпео през последните две години потвърждава, че дейностите му са подбудени от концепциите, останали от времето на Студената война. Вътре в страната си той непрестанно проповядва за завръщането на маккартизма. В интернационален аспект той провокира борба.

Майк Помпео произнесе антикитайска тирада в родния завършек на Ричард Никсън и неведнъж се базира на думи на Никсън, целящи да предизвикат борба с Китай. Американският вестник „ Вашингтон поуст “ разяснява, че речта на Майк Помпео е потвърдила, че той не схваща историята, Китай както и Съединени американски щати. Той не може да измисли никакви допустими и съгласувани политики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР