Неотдавна 37-годишната Ким публикува своя снимка в Instagram, на която

...
Неотдавна 37-годишната Ким публикува своя снимка в Instagram, на която
Коментари Харесай

5 странни съвета за грижа за вагината от сестрите Кардашиян

Неотдавна 37-годишната Ким разгласява своя фотография в Instagram, на която тя театралничи по бански и приканва фенките си да пият ананасов сок.

Но не за стройна фигура: майката на две деца твърди, че с помощта на този сок половите й органи постоянно ухаят прелестно.

Това не е първият случай, в който някой от клана Кардашиян раздава медицински препоръки в обществените мрежи. Акушер-гинекологът Лорън Щрайхер, създател на книгата „ Sex Rx: хормони, здраве и най-хубавият ви секс “ изяснява за какво не би трябвало да следваме рекомендациите на звездите Кардашиян.

„ Пийте анансов сок, с цел да ухаят добре интимните ви елементи. “

Лекарят споделя: не!

Хората в действителност имат вяра в тази илюзия – че ананасът оказва помощ за положително благоухание на вагината. Всъщност никой не е проучил този въпрос научно. Едно е несъмнено – неприятната миризма от интимните елементи е знак за зараза, за нарушено pH, за намаляване на тазовите мускули, които не могат да задържат урината… Тези проблеми не могат да бъдат решени даже с литри анансов сок.

 5 странни съвета за грижа за вагината от сестрите Кардашиян

„ Пийте витамин Е за здрави вагинални мускули. “

Лекарят споделя: нелепости!

Храненето не въздейства на силата на вагината. Витамин Е съгласно лекарите има позитивен резултат върху лигавицата на вагината: понижава сухотата и не основава странични резултати. Относно мощните стени на влагалището – няма доказателства, че този витамин има нещо общо с това.

8 признака, че на дамата й липсва секс

„ Нанасяйте витамин Е на срамните устни, с цел да успокоите раздразнението. “

Лекарят споделя: витамин Е няма да навреди, само че и няма да помогне за лечение на раздразнението.

Макар и терминът „ неспокойствие “ да е неустановен от Клое Кардашиян, доктор Щрайхер счита, че приемането на витамин Е може краткотрайно да ви помогне при дискомфорта, само че като цяло с този проблем ще ви помогне друго лечебно средство.

„ Използвайте вагинални топчета, с цел да имате мощно влагалище. “

Лекарят споделя: вагиналните топчета са съвършена полова играчка, само че не подсигуряват резултата, за който Клое Кардашиян приказва.

На доктрина мраморните топчета могат да имат укрепителен резултат върху тазовото дъно, само че те си правят работата единствено в случай че ги ползвате както би трябвало . Не всички дами са способни да се оправят с упражненията за тазовото дъно с вагинални топчета.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР