Неоспоримият шампион в категория "перо" на UFC Макс Халауей си

...
Неоспоримият шампион в категория "перо" на UFC Макс Халауей си
Коментари Харесай

Халауей си пожела Конър или Хабиб за следващ съперник

Неоспоримият първенец в категория "перо " на UFC Макс Халауей си пожела идващ "супердвубой " в по-горната лека дивизия против някого всред огромните звезди на ММА Конър Макгрегър или сегашния притежател на пояса Хабиб Нурмагомедов.

pic.twitter.com/E44GGF2Dfu
— Max Holloway (@BlessedMMA) December 9, 2018

"Шефът желае супердвубои! Всички приказват за момчетата в топ 3 ", сподели Халауей, визирайки точно Конър, Хабиб и Тони Фъргюсън. "Всички желаят да ме видят още веднъж против Макгрегър, тъй като при предходния ни дуел аз бях хлапе ", изясни още първенецът в категория "перо ", визирайки последното си проваляне в UFC на 27 август 2013-а, когато още не е навършил 22-годишна възраст. Оттогава той записа популярна серия от 13 победи и по този индикатор е на второ място в историята на най-голямата ММА промоция, наедно с митове като Димитриъс Джонсън, Даниел Кормие и Джордж Сен Пиер, изоставайки само от Андерсън Силва (16).

"Постоянно ми приказват за Конър и Хабиб, само че въпреки всичко, те имат неща за разрешаване. Дано да ги разрешат, поисквам шанс и на двамата, след което ще можем да седнем с Дейна (Уайт, президент на UFC) и да се договорим ", изясни Халауей.

B O N U S E S

POTN: @BlessedMMA & @TMarretaMMA
FOTN: Holloway vs Ortega #UFC231 pic.twitter.com/UL6mSwRWF0
— UFC (@ufc) December 9, 2018

В главното събитие на UFC 231 Благословения победи с механически нокаут най-сериозния си кандидат досега - Брайън Ортега - на който лекарят в осмоъгълника не позволи да излезе за последния пети рунд, защото бе съществено пребит от хавайския войник.

What curse? #BlessedEra pic.twitter.com/glDYGTZq0t
— UFC (@ufc) December 9, 2018
Самият Дейна Уайт също е на мнение, че Халауей би трябвало да се изкачи в лека категория (до 70.3 кг), тъй като в предишното стана прославен с проблемите си да влезе в нужните килограми (до 65.8) за "перо ", като към този момент един път получи лекарска възбрана точно обвързвана с това и не можа да излезе против Хабиб Нурмагомедов. Други проблеми със здравето му пък касаеха потенициално мозъчно разтърсване, въпреки и до през днешния ден да има сериозна тайнственост към здравословното му положение. Срещу Ортега обаче Халауей изглеждаше изцяло освободен от каквито и да е физически терзания, а и този път мина кантара с лекост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР