Неоспорим факт е, че актьорският състав играе доста голяма роля

...
Неоспорим факт е, че актьорският състав играе доста голяма роля
Коментари Харесай

Салма Хайек и Ан Хатауей са очаквано добра комбинация

Неоспорим факт е, че актьорският състав играе много огромна роля за интереса към дадена продукция. По принцип колкото повече известни имена, толкоз по-добре.
 Ан Хатауей, Hathahate, #hathahaters, Women in Hollywood, ELLE и по какъв начин актрисата е преодоляла омразата
Когато Ан Хатауей е била обект на ненавист

И преодоляла ли е това актрисата

Понякога и едно е задоволително, само че когато са две да вземем за пример е много добра композиция. Особено, когато тези две са  Салма Хайек и Ан Хатауей . От The Hollywood Reporter разбираме, че двете ще обединят старания и ще ги забележим дружно на екран.

Хайек и Хатауей би трябвало да влязат в основните функции във филм, основан на книгата на японския създател Котаро Исака -  Seesaw Monster . Освен в основните функции, двете актриси би трябвало да бъдат и измежду продуцентите на кино лентата, а Netflix са си осигурили правата върху книгата.

Към момента не се знае съвсем нищо за кино лентата, само че упованията са Салма Хайек и Ан Хатауей да влязат в функциите на съперничи, които са принудени да работят дружно. Очакванията ни към този филм са много високи, тъй като преди няколко месеца към този момент видяхме екранизирана творба на Котаро Исака.

Какво да чакаме от „ Убийствен трен “ с Брад Пит

Един куп наемни убийци, един влак-стрела, едно куфарче и доста екшън (и смях)

Става дума за " Убийствен трен ", който е основан на романа му Maria Beetle. В него Брад Пит влезе в основната роля и видяхме какъв брой доста екшън и развлечение предложи той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР