Неочаквани разкрития и лични вражди ще пренаредят събитията в новите

...
Неочаквани разкрития и лични вражди ще пренаредят събитията в новите
Коментари Харесай

Тъмни сделки излизат наяве в „Пътят на честта“

Неочаквани разкрития и персонални вражди ще пренаредят събитията в новите епизоди на „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. Мистериозното минало на Киро Християнина продължава да преследва Жаки и я тласка незабелязано и все по-дълбоко към подземния свят. След отвличането и загадъчното навлизане в шоурума за диаманти, вдовицата ще се изправи пред реалност на подмолни измами и тъмни покупко-продажби, за които не е подозирала. Каква е повода за взлома в бутика и кой стои зад него? И с какви подли истини ще се сблъска още Жаки?

Условията за бракоразвод, които Анелия споделя по време на срещата с юристите, няма да дадат мира на Калоян . Той към момента е шокиран от настояванията и не може да повярва на опита за изнудване. За предприемача съглашението, в което дава половината от компанията си на Анелия и няма право да вижда децата си свободно, не стои на дневен ред. Калоян осъзнава, че фамилните спорове заплашват от ден на ден връзките с децата му и доста скоро би трябвало да вземе решение по какъв начин да се оправи с развода. Какво ще опита да направи той, с цел да приключи изтезанието, на което го подлага Анелия? И има ли късмет да промени мнението си, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата от вторник до четвъртък в 20:00 ч.
 Пътят на достойнството NOVA / Красена Ангелова
В Бургас излизането на Страхил от пандиза ще накара Симона и Дичо да потърсят юридически съвет за издаване на ограничаваща заповед. Двамата са същински обезпокоени какво би могло да се случи на Лазарина, в случай че той потърси възмездие за показанията на момичето. Единственият факт, който им носи успокоение е, че Димитър е към момента зад решетките. Страхил обаче към този момент има построен проект за деяние и се насочва към София. Какво го води там и какво възнамерява да стори?
 Пътят на достойнството NOVA / Красена Ангелова
Не пропускайте „ Пътят на достойнството “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за “Пътят на достойнството “ може да откриете във страницата и акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР