Неочаквана рокада се очертава в bTV след коледните празници -

...
Неочаквана рокада се очертава в bTV след коледните празници -
Коментари Харесай

Неочаквана рокада в bTV: Известен водещ е аут след Коледа СН...

Неочаквана рокада се обрисува в bTV след коледните празници - Златимир Йочев слиза от ефир.

Причината обаче не е ново работно място или изненадващо уволняване, а отмора. Йочев отпътува за Египет дружно със фамилията си, защото не е излизал в отпуска откогато работи в bTV. На екзотичната почивка ще го съпровожда брачната половинка му Марина Цекова, която гледаме всеки уикенд в съботно-неделния утринен блок на конкурентната Нова ТВ. Златимир е върл странник и е обиколил десетки страни по цялото земно кълбо.



В Египет с половинката му са резервирали първокласен хотел, само че желали да съчетаят плажуването с визити на Кайро и пирамидите. Арабският свят е прочут на водещия още от детството му, което е минало в Либия. Той е отраснал там, защото родителите му са работели в Триполи. Майка му е била медицински служащ, татко му - счетоводител. Татко му обаче загиво неуместно в злополука точно в арабската страна. За малко Златимир и жена му бяха сътрудници в бТВ, до момента в който той водеше утринния блок, а тя четеше новинарската емисия.

Само след месец обаче двамата станаха съперници в разнообразни медии. Красивата журналистка въпреки всичко ревнувала половинката си от екранната му партньорка Биляна Гавазова, въпреки самата тя също да е омъжена и да има дете. Доскоро двамата със Златимир фактически бяха неразделни и в извънработно време, като с изключение на, че пиеха кафе дружно, упражняваха и в една и съща фитнес зала. От скоро обаче Йочев е сменил фитнеса, с цел да си спести проблемите с жена си, написа " Ретро ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР