Неочакван проблем се появи преди неделното дерби между Левски и

...
Неочакван проблем се появи преди неделното дерби между Левски и
Коментари Харесай

Проблем с дублирани места изникна преди "Левски" - "ЦСКА-София"

Неочакван проблем се появи преди неделното дерби сред " Левски " и " ЦСКА-София " от XI кръг на Първа лига. От управлението на " Левски ", който е алегоричен хазаин, оповестиха, че има повтаряне на към 400 места в Сектор А, където ще са ситуирани почитатели на " сините ". Взето е решение с преимущество да се употребяват притежателите на абонаментни карти, а ощетените с дублирани места ще получават безвъзмездни пропуски.

" При старта на продажбата на билети за срещата с " ЦСКА-София " породи механически проблем, който бе навреме отхвърлен. Въпреки това останаха 397 дублирани места в Сектор А на Национален стадион " Васил Левски ".

Уведомяваме ви, че притежателите на абонаментни карти ще употребяват своите места на Националния стадион " Васил Левски ". Закупилите дублирани билети ще получат на входовете на стадиона нови за равностойни места с нулева цена.

Извиняваме се за породеното стеснение и Ви благодарим за разбирането ", се споделя в известие от " Левски ".

За момента е ясно, че всички места в Сектор А са разпродадени и това значи, че хората с дублирани билети би трябвало да седнат в бранш Б, където ще бъдат останалите последователи на " сините ".

Двубоят на 18 септември е от 16:45 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт ". За основен арбитър бе избран Драгомир Драганов.

Най-големият проблем в тима на " Левски " е обвързван с отсъствието на нападателя Билал Бари, който ще претърпи интервенция на скъсана коленна връзка и ще отсъства от игра няколко месеца. Десният бек Жереми Петрис е възобновил тренировки и ще е на линия. Под въпрос е централният бранител Ноа Сонко Сундберг, като той най-вероятно ще пропусне мача.

В " ЦСКА-София " е ясно, че няма да се разчита на Георги Йомов, който е със спрени права, до момента в който изчаква да излезе решението на УЕФА след позитивната му допинг проба. Всички попълнения, които бяха привлечени в края на летния трансферен прозорец - Марселино Каресао, Жараир Шагоян и Симеон Александров, към този момент имат картотеки и ще са разполагаем на треньора Саша Илич.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР