Неочакван инцидент развали партито на американско семейство. Нахална мечка се

...
Неочакван инцидент развали партито на американско семейство. Нахална мечка се
Коментари Харесай

Мечка се изтърси на парти и изяде всички сладкиши

Неочакван случай скапе празненството на американско семейство. Нахална мечка се натресе на тържеството по случай детски рожден ден, изяде всички лакомства и си отпътува, осведоми изданието Мирър.

Съпрузите Глен Милър и Алиша Бишъп очаквали гостите, които трябвало да дойдат поради рождения ден на сина им Джаксън. Родителите били напряко стъписани, когато в същия този миг млад мечок се стоварил през покрива на къщата в личната им всекидневна.

Бях самичък в стаята и чух по какъв начин таванът се сгромоли. После видях по какъв начин някаква мечка пада от небето. Не знам обаче кой от двама ни беше по-изплашен, споделя разчувстваният Глен.

 Сладкиши

Неканеният посетител бързо се съвзел след рухването си и даже се ориентирал вярно. Мечокът се насочил към масата, върху която били подредени всевъзможни сладкиши.

Мечката потегли напред и си постави лапите на масата. След това очевидно си хареса тортата за рождения ден на сина ми и стартира да я ближе, а най-после атакува и сладкишите, споделя майката.

След като не запомнили за първичния потрес, двамата съпрузи изгонили нахалното животно. Междувременно бабата и дядото на дребния Джаксън завели внука си на горния етаж, защото се страхували, че мечката може да се окаже нападателна.

 Рожден ден

Мечката очевидно се подразни, че я изгонихме. Тя стоеше изправена пред прозореца и все едно се опитваше да ни каже, че желае още торта, изяснява Алиша.

Мечките са доста любопитни животни и се възползват от всеки вероятен източник на храна, на който се натъкнат, споделя Раян Скот от организацията по лова и рибарството в американския щат Аляска.

Като цяло мечките са всеядни животни. Разбира се, някои от тях са типични хищници, а други са най-вече растителноядни. Поведението на мечките зависи от сезона и региона, в който живеят. Някои от тях имат изявен темперамент, който се демонстрира при по-зрели екземпляри.

Мечките се отличават с изключителна пригодливост и добра памет. Те доста елементарно се поддават на дресировка. Ядосат ли се обаче, по-добре да няма човек към тях. При нахлуване нанасят мощни удари и убиват с мощна захапка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР