Необикновен подход към детското възпитание са проявили в едно от

...
Необикновен подход към детското възпитание са проявили в едно от
Коментари Харесай

Докъде се докараха: Медии показаха учебник по проституция за украински ученички

Необикновен метод към детското образование са показали в едно от учебните заведения на украинския град Николаев. Представители на публични организации пристигнали при децата и провели с тях лекция за проблемите със СПИН.

Лекторите се подготвили деликатно и домъкнали щедро количество нагледни материали. На ученичките били раздадени брошури с правила за сигурността на девойките, " занимаващи се със секс бизнес ", оповестяват локални медии.

" Ако ти се занимаваш със секс бизнес, то тази листовка е за теб. Ти си избрала доста рискова специалност, само че в случай че спазваш постоянно тези елементарни правила, ще имаш късмет за доста дълъг живот ", гласи едно от упътванията.

На страниците на учебника се споделя " по какъв начин да запазиш живота си и освен, в случай че се занимаваш със секс бизнес ". Дава се скъпи препоръки момичето да не обслужва единствено няколко клиенти по едно и също време, да заобикаля пияни клиенти и постоянно да взима парите авансово.

В брошурата се съдържат и препоръки за " всеки ден ". Например - по какъв начин девойките да се договарят с " колежките " за сигнали, в които да изискат помощ и какви места за " лов на клиенти " са най-подходящи.

" Когато отиваш на повикване се постарай да схванеш в кой регион на града е жилището, предпочитай хотелите ", гласи различен удобен съвет.

Естествено родителите на децата вдигнали голям скандал, а дирекцията на учебното заведение се оправдала, че не знаела какво е наличието на брошурите.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР