Необичайно изпълнение с мирис на бензин впечатли журито на България

...
Необичайно изпълнение с мирис на бензин впечатли журито на България
Коментари Харесай

Необичайно изпълнение с мирис на бензин впечатли журито на България търси талант

Необичайно осъществяване с аромат на бензин впечатли журито на " България търси гений “. 31-годишната Ива Русинова показва шофьорските си умения, показа един от най-уникалните гении в известното предаване и изплаши Даниел Петканов, който се возеше дружно с нея.

За " Тази заран “ по bTV Ива показа, че не са нужни години, с цел да може човек да придобие нейното майсторство.

Ние имаме възпитаници в академията, които съумяват и за една година усилени тренировки, разкри тя. " Не мога да кажа, че не би трябвало гений, само че той е към 1%, а всичко останало е труд. “

Ива е дългогодишна състезателка и водач. Тя е познато лице, само че обича да се провокира и затова е решила да се яви в " България търси гений “.

Доколкото знам, през годините в предаването не е имало дрифт и желаех да срещна повече българския народ с това, с което ние се занимаваме, изясни тя. " В международен мащаб това е най-атрактивната и най-бързоразвиваща се дисциплинираност в мотоспорта. “

Самата тя се занимава в този спорт от 12 години. За феновете на bTV Ива изясни какви ограничения за сигурност се вземат в колата и сподели онлайн част от уменията си.

Най-важното е, изясни тя, че има места, на които това може да се прави в предпазена среда.

Забавлявайте се и правете това, което обичате, единствено че на разрешените за това места, разяснява още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР