Необичайна фотосесия, която показва битката с рак на гърдата на

...
Необичайна фотосесия, която показва битката с рак на гърдата на
Коментари Харесай

Битката с рак на гърдата: Как една фотосесия вдъхна кураж на стотици жени

Необичайна фотосесия, която демонстрира борбата с рак на гърдата на една жена, разчувства консуматори в обществената мрежа “Фейсбук”, само че вдъхна кураж и на стотици дами.

Историята на Чарли и Келси Джонсън беше снимана и споделена от фотографа Манди Паркс.

В хода на фотосесията виждаме момента, в който Келси обръсва прелестната руса на коса на жена си Чарли, която се бори с рак на гърдата.

“Силните дами не просто се раждат. Те са основани от бурите, през които би трябвало да преминат. С болката, грешките и тъгата доближаваме до горделивост и сила”, написа фотографът Паркс.

“Не знам кой има потребност да види това през днешния ден. Или през вчерашния ден. Някой от вас може да получи това позвъняване на следващия ден. Покажете им по какъв начин наподобява силата, с цел да схванат, че не са сами. Застанете до тях до момента в който се борят като същински воини”, добавя Паркс.

Емоционалната фотосесия разчувства хиляди хора в обществените мрежи и беше споделена близо 300 хиляди пъти.

След публикуването на фотосите онлайн стотици дами поздравиха фамилията за смелостта да покажат по какъв начин наподобява борбата с подлата болест. Много от тях споделиха и личните си истории в мненията под обявата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР