Необходимо е да направим коалиционен съвет на ГЕРБ и Обединените

...
Необходимо е да направим коалиционен съвет на ГЕРБ и Обединените
Коментари Харесай

Сидеров иска съвет ГЕРБ-Обединени патриоти заради случая "Скрипал"

Необходимо е да създадем съдружен съвет на ГЕРБ и Обединените патриоти, на който да се показа пълноценна информация за всички отзиви, на всички позиции, на всички страни в Европа, с цел да можем да вземем вярно решение. Това съобщи ръководителят на Обединените патриоти и водач на „ Атака “ Волен Сидеров пред публицисти в коридорите на Народно събрание във връзка със случая „ Скрипал “ и отзоваването на съветски дипломати от разнообразни страни.

По думите този случай щеше да бъде пропуснат до момента, в случай че в Русия не беше смазващата победа на Путин. „ Според мен това беше основано, с цел да дискредитира Путин за изборите. Виждаме ескалация на напрежение тъкмо, тъй като не се случи. „ Скрипал “ не изигра своята роля. Смятам, че казусът изигра позитивна роля, т.е. сплоти съветските гласоподаватели, вместо противоположното “, съобщи Сидеров и добави, че в този момент към този момент виждаме едно истеризиране и напън върху обособени страни в Европа да стартират дипломатическа война с Русия.

Пред медиите атакистът изясни, че този случай е направен в мозъчен щаб на избрани служби. „ Предполагам, че те са от англоезичния свят “, сподели той.
Сидеров акцентира, че най-важният акцент по тематиката е какво прави България. „ До момента водим уравновесена политика, за което приветствам министър-председателя. Не ме интересува кой какво ще каже, че го лаская или не, само че това е вярната политика. В този случай България би трябвало извънредно точно да поддържа салдото, т.е. не би трябвало да се бърза. Не би трябвало да се вършат дипломатически ходове – отзоваване на посланици и впрочем, никога. Знам, че има напън извън, само че да не вършим внезапни придвижвания, този случай не е обяснен до дъно, няма конкр етни, ясни и твърди доказателства за ролята на Русия в него и по този мотив ние не сме длъжни да вършим внезапни ходове “, аргументира се Сидеров.

Той е уверен, че всякакво друго изявление и непремерен ход ще навреди на нашите национални ползи, не на Англия, не на Русия, а на нашите.Председателят на „ Атака “ добави, че сега сме обект в една геополитическа игра и е доста значимо да запазим уравновесената роля и по време на съдружен съвет на ръководещите да се обясни всичко.„ Министри и хора от екипа на Борисов да не му пречат в тази уравновесена политика “, заключи Сидеров.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР