Необходими са ни още техника и още хора за щетите

...
Необходими са ни още техника и още хора за щетите
Коментари Харесай

Ангел Стоев: Необходими са ни още техника и още доброволци за щетите от наводнението

„ Необходими са ни още техника и още хора за вредите от наводнението ”. Това съобщи Областният шеф на област Пловдив Ангел Стоев на брифинг в едно от засегнатите села от водната стихия- село Слатина.
Прочетете още
„ Вчера обещахме, че ще увеличим броя на техниката, както и че ще увеличим и броя на хората. На терен имахме 31 тежки машини, през днешния ден тези машини са 69 ”, съобщи той.

Ангел Стоев даде и нова информация за ситуацията в засегнатите от наводнението обитаеми места.

В Каравелово към този миг работят 10 фадрома, 12 самосвала, 6 верижни багера, 2 камиона с щипка, 60 доброволци и 60 бойци с пет резачки. В Богдан работят 10 фадрома, 1 верижен трактор, 5 самосфала, 1 камион с шипка, 20 доброволци и 93 бойци с екскаватор и резачки.

На терен в Слатина се намират 5 багера, 2 фадрома, 8 самосвала, 2 камиона, 40 боеца, 10 посетители служащи и 25 доброволци, като за това село в допълнение се уговаря още техника.

„ Осигурената ни от браншовата камара на пътните строители техника се насочва към Слатина. От през вчерашния ден на терен работи и техника на горското стопанство. „ Напоителни системи ” - Сливен ни предоставиха мощен екскаватор, с който възвръщаме дигата ”, добави още Областният шеф.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР