Нено Димов изкара начело на екоминистерството две години и половина.

...
Нено Димов изкара начело на екоминистерството две години и половина.
Коментари Харесай

Нено Димов подаде оставка от ареста, Борисов я прие

Нено Димов изкара отпред на екоминистерството две години и половина.

© Велко Ангелов Ден откакто бе арестуван от профилираната прокуратура екоминистърът Нено Димов публично подаде оставка, а от Министерския съвет оповестиха, че министър председателят Борисов я е приел.

Очакваше се оставката на Димов да бъде обсъждана на съдружен съвет с Обединените патриоти при започване на идната седмица, само че тя стана факт след днешната среща на Борисов с Красимир Каракачанов - екоминистърът бе формлано от квотата на Вътрешна македонска революционна организация.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Интересното в тази ситуация е, че Димов е отхвърлен още преди да стане ясно в какво тъкмо го упреква профилираната прокуратура. При вчерашното му задържане бе оповестено, че е по отношение на вноса на боклуци в България и водната рецесия в Перник. Впоследстиве стана ясно, че са правени обиски в дома на Димов и този на негов непосредствен, само че повече детайлности не бяха обявени. За 15 часа през днешния ден е оповестена конференция на профилираната прокуратура, която би трябвало да хвърли повече светлина върху проблема с екоминистъра.

Нено Димов се задържа на поста си макар множеството рецесии в неговия сектор - като се стартира от вноса и горенето на боклуци и се мине през мръсния въздух, с цел да се стигне до злополуката при ръководството на водите. Извън това по негово време Европейска комисия откри поредност процедури поради нарушавания на европейското законодателство, а в знак на мандата му се трансфораха и поредицата кавги, свързани с ръководството на Национален парк " Пирин ".

Заради съдружната настройка на властта евентуално министър председателят Бърисов игнорираше проблемите, които основава за ръководството му Министерството на околната среда и водите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР