Немските изследователи са убедени в съществуването на живот след смъртта.

...
Немските изследователи са убедени в съществуването на живот след смъртта.
Коментари Харесай

Сензационно! Доказаха, че има живот след смъртта

Немските откриватели са уверени в съществуването на живот след гибелта. Учени от Германия, взаимно с сътрудници от Съединени американски щати, потвърдиха, че това е допустимо. Резултатите били получени по време на опити с умиращи хора, по същото време в основния мозък била записана висока електрическа интензивност.

Съобщава се, че в проучването са взели участие девет заболели на смъртно легло, които са дали единодушието си да вземат участие в научния опит. Специалистите са следили положението на основния мозък на умиращите досега на гибелта и малко след нея. Те изяснили, че при всеки пациент били регистрирани мощни еклектрически импулси, зародили след прекъсването на сърцето.

По думите на специалистите, мозъкът продължава да работи в тялото на умрелия човек и то даже по-интензивно, в сравнение с, до момента в който е бил жив. При това откривателите опровергават мнението на вярващите, че това протича за сметка на отделянето на душата от тялото. Те считат, че става въпрос за раздор на връзката сред невроните поради непълен О2 и това било записано на електроенцефалограмата.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР