Немската социална служба отказва да върне 17-годишната Михаела в Камено.

...
Немската социална служба отказва да върне 17-годишната Михаела в Камено.
Коментари Харесай

Майката на Михаела, избягала при ромски Ромео в Берлин, проплака: Германия не ми я връща, защото...

Немската обществена работа отхвърля да върне 17-годишната Михаела в Камено. За това сигнализира майката Пенка пред БНР.

От няколко дни тя се пробва да убеди управляващите в Германия да пратят малолетното момиче назад в България, само че към този момент удря на камък. Михаела в началото бе изведена от квартирата, населявана от приятеля й и настанена в обществен център за малолетни в Берлин, само че по-късно е напуснала дома.

Малко преди този момент да се случи майка ѝ, Пенка получила позвъняване от въпросния обществен дом. Мъжът, който звънял се показва за преводач и реализира връзка с две дами

"Първият им въпрос, на госпожите, беше имам ли нещо срещу Михаела да остане при тях? “. Което, за мен, е неуместно и им споделих, че желая детето ми си пристигна при мен, у дома, да знам къде е и какво се случва с нея.

Следващите им въпроси – в каква среда живеела, какви ни били материалните условия… Някакви неуместни въпроси. След това ми обявиха, че тя се чувствала добре там, където се намирала и не желала да се прибира в България “, споделя Пенка.

Същата вечер, преводачът се обажда, с цел да каже, че Михаела е пусната от вкъщи, с цел да се прибере в квартирата, тъй като там се била чувствала добре.

Пенка Михалева няма пояснение по какъв начин и кой е разрешил тя да напусне страната, откакто нито тя, нито брачният партньор ѝ са издавали пълномощие, с което тя може да излиза зад граница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР