Нелепо е да се прави коалиция между приватизаторите и приватизираните.

...
Нелепо е да се прави коалиция между приватизаторите и приватизираните.
Коментари Харесай

Михаил Миков: Няма значение кой ще е начело на БСП, партията е на дъното

Нелепо е да се прави коалиция сред приватизаторите и приватизираните. Корнелия Нинова послъгва, че няма сделка за постове. Това съобщи някогашният водач на, народен представител от левицата и ръководител на Народно събрание (2013 г.–2014 г.) Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно в студиото на "Денят онлайн " по Nova NEWS.

Мнението му е, че тежестта на пада, а партията се трансформира в "златен пръст ".

Тя от ден на ден се губи в дясното море в Народното събрание. Положението е извънредно тежко, въздействието на лявата политика е сведено до най-малко. Днес няма никакви благоприятни условия за осъществяване на политики, счита Миков.

По мотив оставката на Нинова и кандидатурата на Крум Зарков той е безапелационен, че няма значение кой ще е новият водач на, тъй като организационното положение и престижа на партията са на дъното.

,,Оттук-насетне промяната на персонажите няма да увеличи престижа на заведението'', добави Миков.

Според него от ден на ден избледнява идеята с "изчегъртването " на Борисов и от ден на ден ще излизат на повърхността несъгласията.

Не единствено държавното управление, а и болшинството би трябвало да завършва със срещите по моловете, да подпишат тази нощ съглашението и на следващия ден да влязат с определен ръководител на Народното събрание. Пиарът завършва, стартира сериозната работа, показа Миков.

По думите му ръководителят на Народното събрание би трябвало да вкара успокоение и мир, да вдигне престижа му и да реши законодателните проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР