Нелегално празнуващи в хотел в столичния квартал Бояна е установила

...
Нелегално празнуващи в хотел в столичния квартал Бояна е установила
Коментари Харесай

Купонджии се барикадират в столичен хотел, не пускат полицията на проверка

Нелегално празнуващи в хотел в столичния квартал " Бояна " е открила инспекция на здравните управляващи и полицията в съботната нощ. Част от купонджиите избягали през разнообразни изходи, а други се барикадирали вътре в постройката и не позволили поверяващите вътре, съобщи БНР.

Това е следващият случай, в който управляващите откриват нарушаване на противоепидемичните ограничения от хотели. Много заведения също стават места за незаконно събиране на хора.

От здравното министерство оповестиха, че в нощта на 5 февруари Столичната районна здравна ревизия и Столичната дирекция на вътрешните работи са направили осем инспекции съблюдават ли се възбраните. Съставени са били 7 акта, 2 от които на работещи заведения - за неносене на маски от личния състав в единия обект и за тютюнопушене в другия.

Над 30 гости на единия от заведенията за хранене са били санкционирани.

В неделя пък са били тествани обекти на комерсиалните вериги " Лидл ", " Билла ", " Фантастико ", " Т-маркет ", " Кауфланд ", " Джъмбо ", " Лили Дрогерия " и " Юск ", както и фитнес центровете в МОЛ-Сердика и МОЛ-София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР