Некрасов пое поста председател на Съвета на директорите през 2022

...
Некрасов пое поста председател на Съвета на директорите през 2022
Коментари Харесай

Нова загадъчна смърт в Русия. Година след смъртта на предходния, ...

Некрасов пое поста ръководител на Съвета на шефовете през 2022 година, след гибелта на предходния ръководител Равил Маганов. Тогава компанията заяви, че той е умрял след тежко заболяване, само че информацията беше, че в действителност Маганов е умрял, откакто е паднал от прозореца на Централната клинична болница (ЦКБ) на Управлението по въпросите на президента.

 

Според предварителното умозаключение на лекарите повода за гибелта на Некрасов е остра сърдечна непълнота.

 

От компанията означават, че Некрасов е посветил съвсем 50 години на работа в нефтената и газовата промишленост, като е минал през целия си път от механик-ремонтчик до общоприет шеф на " Лукойл " -Западен Сибир, след което е работил като първи вицепрезидент на компанията, консултант на президента и ръководител на съвета на шефовете, " като постоянно е показал изключителни управнически качества и хрумвания за развиване на производството ".

 

Серия смъртни случаи

 

От началото на 2022 година настъпиха многочислени необикновени смъртни случаи на съветски предприемачи или високопоставени чиновници.

 

Освен Маганов, измежду серията умряли бяха седем супербогати руснаци единствено за три месеца и то при толкоз ужасяващи условия, че това разумно отвори порти за рамисъл. Множество медии изрекоха съмнение, че самоубийствата може да са били инсценирани. Някои от тях даже стигнаха до такава степен, че допуснаха, че Кремъл или даже самият Путин може да са забъркани по някакъв метод.

 

На 19 април, 2022 година испанската полиция получава телефонно позвъняване от Фьодор Протосеня, наследник на съветски олигарх, чието семейство има вила в региона. Той оповестява, че от часове се пробва да се обади на майка си от Франция, само че никой не подвига телефона. Когато полицията пристигнала в фамилния парцел, там били открити телата на родителите и сестрата на Протосеня. Първоначално полицията предположила, че татко му, милионерът Сергей Протосеня, е намушкал дамите с нож и по-късно се е обесил в градината на вилата - само че не след дълго се появили подозрения по отношение на този ход на събитията.

 

Един ден по-рано полицията в Москва, която е на към 3000 км от крайбрежния град в Испания, също направи ужасяващо изобретение: Владислав Аваев, различен милионер, и брачната половинка му и 13-годишната му щерка бяха открити мъртви в първокласния им апартамент. Руската държавна осведомителна организация ТАСС заяви, че Аваев е имал револвер в ръката си. Властите го подозират, че е прострелял жена си и щерка си, преди да посегне на живота си.

 

Инцидентите са се случили в границите на 24 часа един след различен, а хипотетичният ход на събитията е поразително подобен. Нещо повече, и Протосеня, и Аваев са мултимилионери-олигарси от най-високите етажи на съветската петролна и газова индустрия. В един миг Протосеня е бил заместник-председател на компанията за природен газ " Новатек ", а Аваев е бил вицепрезидент на " Газпромбанк ".

 

В края на януари, месец преди съветските войски да нахлуят в Украйна, се оповестява, че Леонид Шулман, 60-годишен почитан управител в " Газпром ", се е самоубил. След това, на 25 февруари, Александър Тюляков, различен някогашен управител в енергийния колос, е открит обесен в къщата си в Санкт Петербург. Три дни по-късно роденият в Украйна газов и петролен магнат Михаил Уотфорд също беше открит обесен в гаража на имението си в Южна Англия.

 

На 24 март милиардерът Василий Мелников, началник на гигантската компания за медицински консумативи MedStom, е открит мъртъв дружно със брачната половинка си Галина и двамата им дребни сина в многомилионния им апартамент в съветския град Нинжни Новгород. Подробностите за гибелта им също са сходни с тези на Протосеня и Аваев.

 

Последва и казусът с Андрей Круковски. 37-годишният мъж е бил шеф на ски курорта Красная поляна, ситуиран покрай Сочи. Твърди се, че съветският президент Владимир Путин неведнъж е канил гостите си да карат ски там. Според съветския вестник " Комерсант " Круковски е бил на разходка на 2 май, когато е паднал от канара и е умрял.

 

Управляващият шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин пък умря от удавяне.

 

Сред серията умряли лица, близки до Кремъл, бе и загиалия в самолетна злополука някогашен началник на " Вагнер " Евгений Пригожин.

 

ФрогНюз

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР