Нека всеки родител да изпрати декларация за отказ от джендър

...
Нека всеки родител да изпрати декларация за отказ от джендър
Коментари Харесай

Ако приемем гей браковете, следва правото да осиновяват деца, предупреждава противник на ИК

Нека всеки родител да изпрати декларация за отвод от джендър образование в учебните заведения. Така ще покажем, че не сме съгласни да се подменят обичайните ни полезности. За това прикани във варненския ефир на Дарик Даниела Николова – един от уредниците на първия " Поход на фамилията ", който се организира във Варна и още няколко града през уикенда. В морската столица в шествието са се присъединили сред 300 и 500 души.

„ Ние сме жители, представители на християнски общности. Хора, които желаят да има самостоятелна българска политика от непознати въздействия, да запазим обичайните полезности ”, изясни тя.

Най-голямата заплаха е да не се разреши на еднополови двойки да осиновяват деца, счита Николова, която е и ръководител на сдружението " Варна против джендър идеологията в България ". То е уредник на редица митинги против утвърждението на Истанбулската спогодба (ИК).

„ Това, че гей парадът желае легализиране на еднополовите бракове и осиновяване на деца не е изненада, това е метод на агитация на избрани полезности. Те пазят ползите си посредством политически претенции. Но гей паради се провеждат в доста страни, където тези претенции са задоволени, само че парадите не престават. Тук става дума за агитация ”, е мнението на Даниела Николова.

Ако приемем гей браковете, идната стъпка е осиновяването на деца от еднополови двойки, а това е безконтролно. Децата имат право на майка и татко, счита варненката.

По нейни думи ЛГБТИ организациите има съществено финансиране и лобита в министерствата. Така те имат опцията да убедят доста хора в концепциите си. Цел на тези НПО-та са учениците и в доста школа се работи по сходни планове, твърди Николова. Тя даде образец с учебното заведение в Дългопол, в което такава организация развива план на стойност 30 хиляди евро за среда, свободна от принуждение, учредено на пол. Правят се и изследвания измежду децата, сподели още Николова.

Тя назова Конвенцията за отбрана на правата на детето „ капан ”, защото документът дава право на службите в Норвегия да вземем за пример да разделят родители от деца и то поради незначителни аргументи.

„ Тази спогодба включва особени концепции. В самото й начало родителите са наречени „ първично даващи грижа ”, а след това „ възрастни в фамилията ”. Ако те не съумеят да отглеждат децата си, то страната би трябвало да се намеси в техен интерес.

Разделянето на децата от фамилията унищожава връзката, която е най-важна. Родителите са донори на грижа. Това е сбъркана идея. Тази работа е мощно финансирана, тя работи по дилърски метод. Нейни представители получават бонуси, в случай че обезпечат нови случаи ”, описа още Даниела Николова. /dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР