Нека види цяла България едно обедно меню колко струва! Така

...
Нека види цяла България едно обедно меню колко струва! Така
Коментари Харесай

Това е прекалено! Пловдивчанка отиде в Несебър, купи си две порции пълнени чушки и съжали жестоко!

Нека види цяла България едно обедно меню какъв брой коства! Така сбито oпарена жена разяснява порция чушки, която си е закупила за сумата от... 18 лв.! Тъжно, тъй като на фона на стандарта на елементарния българин тази цена е напряко неуместна. Няма да гадаем с какво тъкмо са били цялостни въпросните чушки, само че то надали е злато. Или скъпоценни камъни. По-вероятно е да е имало каймичка, оризче и някой и различен зеленчук, които, както и да ги считаме, все не можем да ги докараме до 18 лв.. Че то цяло кило кайма коства повече от два пъти по-малко!

Ако подозирате и че чушките са били повечко... е, ще ви разочароваме - били са числом и словом две. На всичкото от горната страна не са се отличавали и с кой знае какво кулинарно майсторство - не били изключително вкусни.

Но както към този момент много пъти сме успявали да се уверим, на нашенското море всичко е допустимо - то не бяха такси " празен стол ", такси " предпочитание ", такси " нищо "... Защо и да няма чушки по 18 лв.? Все отново ги хапвате на морето!

Впрочем чушките са напълнени в Несебър, а дамата, която работи там през лятото, просто е решила да хапне нещо скромно и откакто е седнала в заведение, попитала има ли " нещо готвено "? И от заведението са й предложили пълнени чушки. Жената не е питала за цената и... когато сметката й пристигнала, пристигнал и шокът.

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР