Нека тази седмица бъде по-усмихната, по-щастлива, по-спокойна и по-пълноценна. Разберете

...
Нека тази седмица бъде по-усмихната, по-щастлива, по-спокойна и по-пълноценна. Разберете
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 15 – 19 март

Нека тази седмица бъде по-усмихната, по-щастлива, по-спокойна и по-пълноценна. Разберете какво е вашето късметче съгласно зодията.
Ето ги и тях:
Овен
През тази седмица ви следва да се срещнете с приятни хора и другари от детството си. Тези срещи ще ви заредят с не малко положителна сила и ще бъдете заобиколени от хора, които ви обичат и същински ви ценят.
Телец
През седмицата ще изпитате същинско вътрешно задоволство. На работното си място ще се справяте безупречно и даже ще надхвърлите упованията на вашите шефове. Това ще ви накара да се чувствате доста по-уверени в себе си.
Близнаци
Близнаците ще си купят не малко дарове през този интервал. От дълго време насам се трудят неуморно и ето, че е настъпил моментът, в който да се поглезят по отговарящ метод.
Рак
Раците ще не помнят за паниките през седмицата и ще се отдадат на хубави мисли, свързани със мемоари от предишното. Те ще получат позвъняване от деца или внуци и детското звънливо гласче ще успее да ги зареди с сила за дълго време напред.
Лъв
Лъвовете най-сетне ще съумеят да спестят онази сума пари, с помощта на която ще могат да си разрешат мечтаното пътешестване. Това ще ги накара да се усещат горди и щастливи, че са съумели да реализират задачата си.
Дева
Девите ще тънат в разкош през седмицата. Половинките им са решили да ги изненадат с сантиментална вечеря в обичан ресторант или ще им поднесат хубав подарък, който ще ги остави без думи. Очертава се интервалът да е блестящ за представителите на тази зодия.

Везни
Везните ще се усещат уверени през този интервал. Много евентуално е да получат добра вест, за която са били в очакване отдавна насам.
Скорпион
 КЪСМЕТЧЕ за 14 март съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 14 март съгласно зодията
Овен Човекът, за който от дълго време си мечтаете, ще направи крачка към вас. Телец Любовта ще влезе в живота ви и ще ви накара да се чувс...
Скорпионите ще завоюват не дребна сума пари от тотото. Това е тяхното късметче за седмицата.
Стрелец
Стрелците ще бъдат извънредно удовлетворени от себе си. Ще съумеят да завоюват покачването, за което се трудят с всички сили.
Козирог
Козирозите е доста евентуално да срещнат огромната си обич през седмицата. Очертава се един доста сантиментален и хубав интервал.
 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 14 март 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 14 март
Събудете се и си направете ароматно кафе. Днешният ден ще бъде по-вълнуващ и по-емоционален. Неделя я! Насладете й се! Ние ще усмихнем...

Водолей
Водолеите ще бъдат заредени с позитивизъм и ще имат предпочитание да творят на воля. Това ще им помогне да се почувстват доста по-добре и да превъзмогнат всеки проблем.
Риби
Рибите ще се срещат с другари през седмицата. Очертават се занимателни и авантюристичен дни, в които усмивката не ще слезе от лицето им!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР