Нека им покажем, че не са сами и че няма

...
Нека им покажем, че не са сами и че няма
Коментари Харесай

И Таз Добра! Арестуваната Кметица Деси Иванчева Дрънка Канчето Във Фейса, За Да Си Плати Гаранцията!

Нека им покажем, че не са сами и че няма за следващ път да победи беззаконието! Призоваваме ви да дарим средства по отношение на опциите и желанията ни, нужни за правосъдни разходи, които те не могат да си разрешат, както и за средства за гаранция ", написа в профила на задържаната кметица.

Титуляр на сметката за даренията е майката на Десислава Иванчева, Любка Иванчева. Близките й допълват, че в случай че парите се окажат повече от поисканите, оставащите средства ще бъдат дарени за щедрост. Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвиняване, че са взели рушвет в изключително огромни размери. Инвеститорът Александър Ваклин упрекна кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на предприемача за градеж.

Иванчева отхвърля обвиняванията. Тя е безапелационна, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин отвън общината, а при диалозите им обсъждали план за детска площадка.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР