Нека феновете си викат оставка. Това е демократично. Не трябва

...
Нека феновете си викат оставка. Това е демократично. Не трябва
Коментари Харесай

Лечков за протеста: Да дойдат 30 000 и да си платят по 100 лв. за билет!

" Нека почитателите си викат оставка. Това е демократично. Не би трябвало да се пречи за осъществяване на мача. Тази история си има предистория. Той не е претендент. Конгресът от дълго време мина. Националният тим в действителност няма положителни резултати. Хората, които вземат участие в Конгреса, определени от клубовете си, те избират, не ентусиастите ", съобщи Йордан Лечков за митинга на последователите.

Вицепрезидентът на БФС се държа тази заран, говорейки по тематиката със скандалното решение за семейството на България на Унгария. Все отново дуелът ще се играе в София, на следващия ден от 19:00 часа, а митингът на почитателите ще започва в 17:00 часа.



" Не си припомням. Играл съм на игрища с доста публики. Не е прелестно. Надявам се на добър резултат. Не е най-важната тематика. В София имаше две-три хиляди индивида. Борислав Михайлов е лицето. Футболът не се случва единствено във Facebook. Този мач ще мине. Нека дойдат 20-30 000 индивида, да псуват и да си платят по 100 лв.. Нямам нищо срещу, в случай че мислите, че ще има резултат. Ако мислите, че това е решението ”, добави още той.
ТЕМА преди 18 часа 1843 преди 2 дни 1920 преди 9 дни 3011
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР