Нека да се задвижи процедура, а не само да слушаме

...
Нека да се задвижи процедура, а не само да слушаме
Коментари Харесай

РАШКОВ ЗА ХЕМУС: Смятам, че има достатъчно доказателства, за да се изправят редица лица пред съда

" Нека да се задвижи процедура, а освен да слушаме планове и тогава да се реши ", това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков bTV след предлагането на Кирил Петков силовият министър да оглави КПКОНПИ.

" Мястото на КПКОНПИ е вакантно ", сбито отговори Рашков за това дали е подготвен да поеме поста.

По думите му, в случай че поеме поста, това няма да докара до основна смяна за него.

" Аз не знам този младеж от къде си ги измисля тези неща, само че прави неприятно усещане смелостта, а не информираността за неща, които той не схваща ", сподели той във връзка с думите на Станислав Балабанов за него.

" Реформата в 98% е завършена и е забавно по какъв начин народен представител като него не го знае ", безапелационен беше той.

Той дефинира като погрешно изказванието на Балабанов, че би трябвало да бъдат освободени към 7000 души от Министерство на вътрешните работи и акцентира, че все още са съкратени към 2000 и занапред остава това да се случи за към още 2000.

" Няма място да се употребява това дали някой има или няма храброст да извърши избрани дейности ", безапелационен беше той.

" Смятам, че има задоволително доказателства, с цел да се изправят редица лица пред съда ", сподели той във връзка с делото за Автомагистрала " Хемус ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР