Нежният доктор от ГЕРБ Костадин Ангелов, чиято суета му донесе

...
Нежният доктор от ГЕРБ Костадин Ангелов, чиято суета му донесе
Коментари Харесай

Джигит в Narod.bg: Коце Ботокса гази закона с джип за 130 бона – затапи детска клиника

Нежният лекар от ГЕРБ Костадин Ангелов, чиято суетност му донесе прякора Коце Ботокса, гази Закона за придвижване по пътищата като гербер социална поръчка, алармира извънредно свидетел на Narod.bg.

Бившият здравен министър от ГЕРБ единствено са минути бе изловен в няколко нарушавания, които, естествено, останаха ненаказани. Олиселият професор с екстравагантни любовни желания първо бе видян да вози дете без столче и без колан в лъскавия си фолксваген „ Туарег “ за 130 000 лв., а по-късно паркира като албански камионджия на инат на пациентите на детска клиника в София.

Ето какво написа очевидецът на джигитските осъществявания на Коце Ботокса:

Колко би трябвало да си нахален, с цел да се натресеш с колата си освен на единственото неразрешено за паркиране място, само че и да блокираш с нея детско здравно поделение?

 Въпрос: Защо естет като гербопитека Коце Ботокса е дал 130 000 лв. за „ Туарег “, в случай че не може да го тури дето му е кеф?

Преди ден Костадин Ангелов, някогашният здравен министър от времето на пандемията от коронавирус, в чийто мандат България безапелационно беше преди всичко по смъртност от лечимия другояче вирус, за следващ път сподели, че безпардонността е част от публичното ДНК на членовете на ГЕРБ, откакто запуши с джипа си единствения пешеходен излаз от детското поделение на 22 ДКЦ в столичния квартал „ Гео Милев “.

Реклама

С очите си видях по какъв начин Коце търси къде да паркира и в последна сметка реши да го направи на единственото място, което е неразрешено за паркиране и остава напълно съзнателно незаето от живущите в близост даже нощем, даже да няма къде да спрат колите си.

 Пешеходната алея не значи нищо за мастития депутатин Коце Ботокса

Доктор Смърт, както е прочут измежду лекарското съсловие финият гербопитек, смъкна от задната врата момченце на забележима възраст от 5-6 годинки, което, за похлупак, стоеше изправено сред двете предни седалки още при първото кръгче в търсене на паркомясто.

Това е освен безусловно неразрешено от закона, само че и извънредно рисково, тъй като при внезапно прекъсване даже с 30 км/ч, детето може да пострада доста. Вероятно това е личният му наследник Сами от съвсем мистичния му брак с жена.

Ангелов, който след края на мандата си като министър на разкрасителните процедури внезапно се издигна в партийната подчиненост на ГЕРБ, се забави повече от един час и принуди десетки заболели деца и техните обезпокоени родители да заобикалят стотици метри, защото нито хора, нито детски колички можеха да преминат през запушения вход “, приключва сигналът до Narod.bgза патилата на Коце Ботокса.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР