"Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали

...
"Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали
Коментари Харесай

Румен Радев обвини държавното обвинение в страх и зависимости

"Нежеланието на прокуратурата да види многочислените фрапантни кавги и сигнали за голяма корупция, за обир на държавни средства издава едно - боязън и зависимости ".
Това съобщи президентът Румен Радев при посещаване на скалния релеф "Мадарски конник ", част от обиколката му в Североизточна България, представен от БНР и БГНЕС.
Думите му бяха в отговор на журналистическо запитване, че още двама души от екипа му са разпитани през седмицата в качеството им на очевидци по разнообразни каузи.
Президентът отхвърли разпитаните да са Стефан Янев (служебен министър на защитата в кабинета "Герджиков ") и Димитър Стоянов (главен секретар на президента Румен Радев, някогашен шеф щаб на ВВС).
Припомняме, преди дни бе задържан и упрекнат президентският консултант и някогашен длъжностен вътрешен министър Пламен Узунов за търговия с въздействие.
Преди този арест в общественото пространство се появи запис с глас, мощно наподобяващ гласа на премиера. Тогава президентът Румен Радев изиска да се откри дали записът с премиера, е подправен. Държавният глава добави, че той дискредитира страната и българския парламент. От ГЕРБ обявиха, че не виждат причина да се ревизира записът.
В своя изявление преди дни Борисов съобщи, че записът е подправен. Подобни записи имаше и по време на първия кабинет "Борисов ".
След това се появиха фотоси на българския министър председател, който спи, а на нощното шкафче до него има пари и револвер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР