Нежелани есемеси са натоварили солидно сметките за лични телефони на

...
Нежелани есемеси са натоварили солидно сметките за лични телефони на
Коментари Харесай

Как нежелани есемеси бръкнаха в джоба на Кръстанка

Нежелани есемеси са натоварили солидно сметките за персонални телефони на на доста пловдивчани и парджиклии, излиза наяве от мнения под обявата ни за новия тип машинация. Една от ужилените е Кръстанка Бързева. Без да знае, няколко пъти тя е плащала по 2 лв., с цел да надникне в хороскопа си. Кой и по какъв начин я е абонирал за услугата, потребителката няма спомен.

„ Трудно привиквам със смарт телефона, допустимо е и аз простъпка да съм направила нещо, признава тя. Все си мисля, че това е дело на човешка ръка, пък дали е моята... На компютъра си видях, че услугата ми е задействана и незабавно я анулирах. Вчера обаче – след деактивацията – още веднъж имах таксуване “.

Кръстанка Бързева не за пръв път бере кахъри с телекоми. Сагата с различен тип есемеси визира и брачна половинка й. Човекът употребява най-обикновен уред от 10 лв. и твърди, че даже не е отварял непознати известия, камо ли да се абонира за скъпо платени услуги. На правилото „ Клиентите са ни скъпи “ него го таксуват с по 7,50 лв. на численост, за смут на Кръстанка, която поема тези сметки.

Още по случая четете ТУК

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР