Неизвестни лица уебсайта на предизборния щаб на американския президент Доналд

...
Неизвестни лица уебсайта на предизборния щаб на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Атака над предизборния сайт на Доналд Тръмп

Неизвестни лица уеб страницата на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп , написа БГНЕС, позвавайки се на международни осведомителни организации. След известно време той е бил възобновен.
" По-рано довечера уеб сайтът на акцията на Доналд Тръмп беше хакнат и ние работим с правоохранителните органи, с цел да проверяваме източника на нападението. Хакерите не са получили достъп до поверителна информация и персонални данни заради обстоятелството, че те не се съхраняват на уеб страницата ", написаха от прессекретариата на президентството.
 Идеята за възбрана мюсюлмани да влизат в Съединени американски щати изчезна от уеб страницата на Тръмп Идеята за възбрана мюсюлмани да влизат в Съединени американски щати изчезна от уеб страницата на Тръмп
Почти 24 часа откакто Доналд Тръмп беше определен за президент на Съединените американски щати, от неговия интернет уебсайт изчезна аудитория...
За известно време потребителите, посетили уеб страницата на щаба на предизборната акция на американския водач, видяха на страницата уведомление, че източникът е хакнат. " Светът е изтощен от подправените вести, популяризирани всекидневно от президента Доналд Тръмп. Време е да уведомим света за истината. Няколко устройства бяха хакнати, което даде цялостен достъп до информация за Тръмп и фамилията му ", настояват незнайните кибер нападатели.
Те са могли да получат достъп до „ класифицирана информация “, съгласно която администрацията на Вашингтон е била забъркана в „ появяването на ковид “, осведомят специалисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР