Неизвестната на широката публика красавица Рос-Мари Янева удари в земята

...
Неизвестната на широката публика красавица Рос-Мари Янева удари в земята
Коментари Харесай

Българката от Холивуд – моделката Рос-Мари Янева овършала Антонио Бандерас, Том Ханкс и Майкъл Дъглас

Неизвестната на необятната аудитория хубавица Рос-Мари Янева удари в земята тукашните бръмчалки, видя наш кореспондент. Докато популярните  бг- кокони помпат самочувствие със среднокалибрени предприемачи и тук-таме по някой артист, девойка Янева вършее на едро, непосредствено в Холивуд.

 

През нежните й прегръдки са минали топ акули като Антонио Бандерас, Ерик Робъртс, Майкъл Дъглас, Костас Мандилор и Том Ханкс, с които за повече възпитание българската роза твърди, че има единствено “работни ” задължения.

 

Дали е по този начин, ще кажат шефовете от Ню Бояна Филмс, които имат ангажимент да пласират 23-годишната й плът на най-високо международно равнище. В гилдията под сурдинка се загатва кодовата фраза “imagine ”. С нея на кинаджийски диалект назовават прелестните дами с порядъчна трудова биография в странство, които обаче в свободното си време нямат нищо срещу да вършат компания на заможни и непристойно известни господа, каквито несъмнено са холивудските звезди, насладили се на хубостта на Рос-Мари.

 

Естествените й форми и бегла аналогия с Анджелина Джоли са я създали много оборотна на тихия фронт и сред първокласните воаяжи в Холивуд, Кан и Сен Тропе, мис Янева снима по някоя треторазрядна роля.

 

Така да вземем за пример се ражда екранното й партньорство с Ерик Робъртс. Двамата ще се снимат в новия сериал Станция 211.Героинята на Рос-Мари ще се споделя Яна, а сюжетът показва мистериозни случки, свързани с извънземни, в немска база в Антарктида.

 

Тукашните й пиари твърдят, че българката се среща с Том Ханкс по време на представянето на кино лентата “Елвис ”, а с Леонардо ди Каприо се срещат на частно празненство на яхта. Какви подиуми са снимали там, историята мълчи, само че ние имаме вяра, че синеокият красавец си е изкарал повече от прелестно в компанията на Рос-Мари.

 

В лентата The Bouncer тя пък си партнира с известния австралийски артист Костас Мандилор, известен с ролята си на Кени в сериала “Зад оградата ” и с присъединяване си във филмовата поредност “Убийствен пъзел ”. През предходната година пък Рос-Мари взе участие и в лентата The Еnforcer с Антонио Бандерас.

 

Както се споделя: очите ми сини, устата ми – хубава.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Рос-Мари Янева Антонио Бандерас Том Ханкс Майкъл Дъглас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР