Неизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на

...
Неизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на
Коментари Харесай

Нападнаха сръбският певец Миле Китич

Неизвестен мъж атакува сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на посещение в заведение в Базел. Това заяви сръбското издание " Курир ", представено от Нова телевизия. Нападателят се доближил до артиста, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната интервенция на органите на реда предотвратила по-сериозен спор.
Пред изданието фолклегендата показа детайлности за случката. " Пеех в петък вечер в Базел, пристигна посетител и ми сподели: " Може ли да изпълниш еди-коя си ария в този момент? ". Обясних му, че не мога в този момент да прекъсна песента, с цел да извърша неговото предпочитание. Не ми даде никакви признаци, че е нападателен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го смъкна, а по-късно го изведоха. Нямаше удари, само че в общественото пространство излезе грозна фотография. Той ме измъкна от сцената с желание да ми навреди ", изясни Китич.
Заедно с него в заведението била и брачната половинка му – певицата Марта Савич. По време на грозната сцена тя се изплашила и разплакала. Не се е наложило изпълнителят да търси здравна помощ, а концертът траял.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР