Неидентифицирани въоръжени мъже застреляха 60-годишен охранител в сградата на националната

...
Неидентифицирани въоръжени мъже застреляха 60-годишен охранител в сградата на националната
Коментари Харесай

Стрелба в сградата на националната телевизия на Албания, има загинал

Неидентифицирани въоръжени мъже гръмнаха 60-годишен охранител в постройката на националната телевизионна станция Top Channel рано в понеделник, заяви албанската полиция. Събитието е станало при неизяснени условия, споделиха оттова.

Медиите оповестиха, че по-късно на друго място е открита изгоряла кола, за която се допуска, че е принадлежала на стрелецавъоръжените мъже. „ В резултат на стрелбата, охранител, жител П. К., на 60 години... загуби живота си “, се споделя в изказване на полицията.

„ Полицейските служби са сложили контролно-пропускателни пунктове и работата по определяне и залавяне на причинителите продължава “, допълват оттова.

Европейският център за независимост на печата и медиите, ECPMF, излезе с изказване в понеделник, изразявайки потрес.

„ Шокирани сме да научим, че е имало нахлуване с огнестрелно оръжие против пространствата на Top Channel в Албания, при което е погубен охранител на оборудването. Изразяваме нашите съболезнования на фамилията и призоваваме албанските управляващи да проведат самостоятелни и професионални следствия “, се споделя в известието.

Президентът Байрам Бегай назова стрелбата „ съществено събитие “ и прикани институциите да го изяснят.

„ Наистина съществено събитие в ранните зори, при което беше обстреляна с револвер постройката на националната телевизия Топ Канал, вследствие на което почина охранителят Пал Кола. Докато показвам съболезнованията си на фамилията на господин Кола, предизвиквам правоприлагащите органи да изяснят това незаконно събитие допустимо най-скоро “, съобщи Бегай.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР