Недялко Недялков, фейсбукНедялко Недялков Снимка: фейсбукКакто когато наруши Конституцията и

...
Недялко Недялков, фейсбукНедялко Недялков Снимка: фейсбукКакто когато наруши Конституцията и
Коментари Харесай

Докога Кирил Петков ще е над закона? Пак ли ще му се размине?


Недялко Недялков, фейсбук
Недялко Недялков Снимка: фейсбук
Както когато наруши Конституцията и Наказателен кодекс, подписвайки подправена декларация за българско поданство и стана нелегално министър.

Както когато арестува нелегално и зверски Борисов, Горанов и Арнаудова в домовете им пред околните.

Както когато привикваше служители на реда в кабинета си в Министерски съвет да ги направлява по какъв начин да извършат арестите, до момента в който Семерджиев му доставяше пици с кристали.

Както когато бушонира депутата Дунчев в същия този кабинет.

Както когато пробута любовницата от парапета за началник на кабинета си, министър председател в сянка и съветник в държавната ББР.

Както когато вдигаше във въздуха държавния аероплан за любовни воаяжи до Солун.

Както когато прибираше комисионни от медиаторите в газа.

Както когато подвигна бензина с левче в услуга на „ Лукойл “.

Както когато хариза енергетиката ни на кремълската офшорка „ Джемкорп “.

Сега съдружният му сътрудник от Българска социалистическа партия го упреква, че им е предложил да отдръпват закона против машините, а в подмяна щял да им даде…кода за машините?!

Защо той има този код? Откога го има? Чрез този код ли партията му завоюва изборите през ноември 2021 година, а на изборите преди месец изкара фамозните 20%?

„ Вие откраднахте изборите “, споделя му Свиленски от трибуната на Народното събрание, пред милиони фенове.

Нищо ли няма да последва? Отново? Защо Свиленски и Кирил Петков още не са извикани на разпит? Какъв е този Кирил Петков, че номерата му минавата постоянно? Кой го пази – посолството, Байдън, папата, Господ, международното масонство, илюминатите, страхът български и българската нелепост?

Ако и в този момент не последва нищо, в случай че прокурори, полиция, служби, президент още веднъж си запушат ушите, ще имаме цялостното право да обявим страната за закрита. За взломена. И да спрем да изпълняваме гражданските си зазължения, да се подчиняваме на нормите и надлежно – да плащаме налози.

Докога Кирил Петков ще е над закона, с какво той е повече от всички нас, кой му дава правото да се държи като недостижим, проповядвайки морал и въжделение за смяна?
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР