Недоволните полицаи да внимават – имат право на протести, а

...
Недоволните полицаи да внимават – имат право на протести, а
Коментари Харесай

Валентин Радев за полицаите: Леко не разбирам с този протест какво искат да кажат

Недоволните служители на реда да внимават – имат право на митинги, а не на стачки. Това предизвести вътрешният министър Валентин Радев в навечерието на митинга на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, който ще се организира на утрешния им патронен празник.

Полицаите са недоволни от ниските хонорари и неприятните условия на труд. „ Аз им споделих нещо доста просто – тук съм от месец и половина-два, кажете ми кой е решил въпроса за месец и половина-два, който не е решен и вие сте участвали и сте участници в тези процеси от повече от 6-7 години “, разяснява Радев, представен от Фокус.

Той акцентира, че като вътрешен министър се бори за мотивацията на пожарникарите и служителите на реда и „ леко не разбира” какво желаят да му кажат с митинга.

„ Предупредих ги, че опозицията е хубаво нещо, само че не може да ходите при опозицията и да се съветвате и по-късно да заигравате политически. (…) Те ми споделиха „ това не е против вас “. Е против кого е, аз съм от държавното управление. Аз съм индивидът, който е претрупан и съм най-близко до финансовия министър и до премиера и въобще до държавното управление “, добави силовият министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР