Недоволен шофьор се превърна в ролята на вандал и потроши

...
Недоволен шофьор се превърна в ролята на вандал и потроши
Коментари Харесай

Мъж строши огледало на кола с ритници в центъра на Пловдив, недоволен как е спряна

Недоволен водач се трансформира в ролята на варварин и потроши огледалото и чистачките на спрял пред него автомобил. Ситуацията се развива пред жилищен блок на улица „ Балкан”, като очевидно господинът се е ядосал, че автомобилът пред него е спрял на 4 пръста разстояние. Въпреки, че е имал задоволително място да изкара возилото си на заден ход той е взел решение нападателно да вандалства в символ на неодобрение.

За тази грозна постъпка алармира до TrafficNews мъжът, който е притежател на потърпевшата кола. Той описа, че въпросният господин е паркирал комфортно на сянка, като е заел място за две коли. Пострадалия притежател е желал да остави повече място пред блока и за други коли по тази причина си е разрешил да паркира по-близо до возилото зад него.

" Вчера, когато се прибирах паркирах пред блока, в който пребивавам. Понеже белият автомобил беше заел повече място, с цел да употребява сянката аз взех решение да спра на 4 пръста от него. Не съм го натиснал или нещо сходно просто желаех да оставя място и за други коли. Малко по-късно дочух някакво тракане, тъй като съм на първия етаж, само че не обърнах внимание. След това, когато излязох виждам чистачките ми ги няма и огледалото ми счупено. Качих се при съседите на третия етаж, тъй като знам, че те имат камера и тогава видях, какво се е случило с автомобила ми, описа пострадалият.

Мъжът добави още, че не познава господина и той не живее в блока. След като е изгледал видеото от охранителните камери той е решил да потърси правата си, като е подал сигнал в 4-то районно управление (на МВР)

Вижте видеото на вандалската демонстрация:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР