Недоразумение и в Министерството на труда и социалната политика –

...
Недоразумение и в Министерството на труда и социалната политика –
Коментари Харесай

Погром: Министър Иванка Шалапатова ползва МТСП като туроператор – пръсна 200 бона за разходки и подаръци

Недоразумение и в Министерството на труда и обществената политика – ръководещата го Иванка Шалапатова е похарчила 200 000 лв. за разходки и дарове от рода на телефони и преносими компютри за себе си и екипа, рапортува източник от МТСП, като даде и документи, с които потвърди изказванията си.

Министърката с най-вече пътувания и минимум време, прекарано на работното място. Кой протектира некадърната Иванка Шалапатова, основателно пита информаторът?!

Документите, които публикуваме, сочат, че шармантната връзкарка за интервала 6 юни 2023-а – 31 януари 2024-а, т.е., общо 241 дни, има 167 работни и 74 почивки. За това време Шалапатова е направила 9 пътувания вътре в България и 14 в чужбина, сиреч, приблизително по 2 пъти всеки месец е летяла зад граница.

За този интервал разноските на Шалапатова и екипа ѝ са тъкмо 196  90,20 лв., от които 35 237 лева костват единствено екскурзиите на министърката. Шалапатова е раздала колосалните 200 000 евро от бюджета на министерството на личната си фондация „ За нашите деца “. Парите към този момент са утвърдени от оценителна комисия, следва сключването на контракт.

Преди време лъсна и друга дивотия, обвързвана с министърката, известна и като активистка на „ София прайд ”. Иванка Шалапатова се оказа създател на фондацията „ Нашите деца ” и бе неин шеф до деня, в който влезе в министерския кабинет.

Вече като министър Шалапатова раздала колосалните €200 000 от бюджета на министерството на личната си фондация!

Схемата се потвърждава посредством формалния лист на общественото министерство по стратегия „ Развитие на човешките запаси ”. Под номер 83 в листата е точно фондация „ За нашите деца ”, а посочената сума е тъкмо 390 074 лева, което е типичен спор на ползи.

Въпреки това случайниците в политиката ПП-ДБ не престават да мълчат за безобразията ѝ на върха в МТСП, за какво ли?

Инфо: narod.bg

Тагове: екскурзия Иванка Шалапатова МТСП подаръци София Прайд туроператор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР