Недопустим е който налага преименуване на българските културни клубове, намиращи

...
Недопустим е който налага преименуване на българските културни клубове, намиращи
Коментари Харесай

ВМРО призова за ново вето над преговорите РСМ-ЕС

Недопустим е който постанова преименуване на българските културни клубове, намиращи се в РСМ, с предлог, че будят фашизъм.

Това обявиха от Вътрешна македонска революционна организация в позицията си, която изпратиха на Министерство на външните работи. Войводите молят за прекъсване на договарянията за присъединение на Северна Македония към Европейския съюз.

Според партията промените в закона на РСМ са за провокация и опит да припишат фашистка принадлежност на исторически персони като Иван Михайлов и Цар Борис III.

Натискът от Брюксел, България да смъкна ветото върху договарянията на РСМ и Европейски Съюз , даде зелена светлина на антибългарските дейности от страна на Северна Македония, показват от Вътрешна македонска революционна организация като упрекват партиите в 46-ото Народно събрание в изменничество на българския народен интерес.
 Със 170 гласа Народното събрание подвигна ветото върху договарянията на Северна Македония с Европейски Съюз
Със 170 гласа Народното събрание подвигна ветото върху договарянията на Северна Македония с Европейски Съюз

Демократична България, Политическа партия, ГЕРБ/СДС и Движение за права и свободи поддържаха, срещу бяха от Възраждане и Има Такъв Народ

Същите партии разрешиха да бъде оголен носещ името на Никола Вапцаров, с изказванието, че той е македонец, допълват в позицията си от Вътрешна македонска революционна организация.

А в този момент следва принудително преименуване на КЦ " Иван Михайлов " и КЦ " Цар Борис III ", въпреки нито един от двамата да не е бил фашист, от което излиза наяве, че в днешна Македония ръководят сталинисти, показват от партията.

Един удовлетворен най-малко ще има и това е Русия, които ще получат превъзходен собствен сътрудник, а по-точно македонския политически хайлайф, в бъдещия нов състав на Европейския съюз, заключиха Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР