Недопускане на Русия до олимпийските игри няма да повлияе на

...
Недопускане на Русия до олимпийските игри няма да повлияе на
Коментари Харесай

Путин определи като унижение за страната олимпийските проблеми на Русия

Недопускане на Русия до олимпийските игри няма да повлияе на хода на предизборната президентска акция през 2018 година, само че ще нанесе вреди на олимпийското придвижване. Това съобщи Владимир Путин на Валдайския спорен конгрес в четвъртък, в отговор на въпрос ще взе участие ли Русия на зимната олимпиада в Пьончан през февруари.

Президентът означи, че МОК се намира под мощен напън. По думите на Путин, олимпийските служители зависят от рекламодатели и спонсори, на които " избрани американски инстанции изпращат еднопосочни сигнали ".

На олимпийския комитет му остават два разновидността - да разреши на Русия да взе участие в игрите под безпристрастен байрак, или да не допусне страната до олимпиадата, смята Путин.

" И едното, и другото е оскърбление на страната. Ако някои си мислят, че по подобен метод ще повлияят на хода на предизборната акция в Русия напролет на идната година, надълбоко се заблуждават. Ефектът ще бъде противоположен на предстоящото - на олимпийското придвижване ще бъде нанесена сериозна щета ", добави Путин, представен от " Р-Спорт ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР