Неделя сутринта. Вместо Добро утро“, от премиера Борисов получихме порция

...
Неделя сутринта. Вместо Добро утро“, от премиера Борисов получихме порция
Коментари Харесай

Набиха ни канчетата, пак не сме разбрали правилно

Неделя сутринта. Вместо „ Добро утро “, от премиера Борисов получихме порция бащинско гълчане. Няма напрежение, - сърдит е той. Няма никаква смяна. Щаба си у тук, Мутафчийски и той е тук. Мутафчийски ми е другар от 20 години. Ние сме го издигали до този пост. Сега ще кажат къде му е фуражката. Дал си е униформата да му я изперат. И униформите се перат в случай че не знаете.
Питал ме е доста пъти, че желае да се облече граждански, като човек, ама… Пишат нелепости. Спят до късно, след това пишат… Кой го сътвори това напрежение? Кажете го да си понесе отговорността. Вие искахте тези брифинги. Ама да пишат, че щаба е закрит – това е извънредно. Че нещо с Мутафчийски… Нищо такова. Глупости! Ние обмисляме всичко, мислим за хората. Умуваме. Не съм си присвоил непозната заслуга в никакъв случай. Аз поемам постоянно отговорност. Подавал съм си оставката два пъти. Вие ги искахте брифингите… Успехът e за всички, неуспехът щe e единствено за мен,, съобщи в умозаключение Борисов.

Което си е съвсем като това на Апостола: Ако печеля, спечелвам за цялостен народ, в случай че изгубя, изгубвам единствено себе си.

No comment.

Доскуча ви цяла събота да няма изключителни брифинги, никой да не ви се кара, да се разхождате без санкции, а? Дотук беше.

Разбрахте ли? Ние сме отговорни. Прости сме и не сме разбрали умните думи на Севдалина Арнаудова. Коя беше тя? Гласът на премиера и на държавното управление – тази е. И в събота сподели, че претекстът за прекъсването на постоянните брифинги на Щаба са убеждението, че хората към този момент са задоволително осведомени за детайлностите към ковид, а и фактът, че все по-често се чуват гласове на рецензия, съгласно които брифингите нанасят повече щета, в сравнение с изгода.

Повече щета, в сравнение с изгода. Тя го сподели – десетки медии са я цитирали. Излиза, че всички са малоумни, единствено ТЕ - не. В неделя сутринта министър председателят и Мутафчийски не загатнаха това изречение. Нямаше я и Севдалина.

Интересно, за какво проправителствените пеевски медии в събота подвигаха най-силна олелия, че Мутафчийски е унизен, че Борисов като военачалник трябвало да изясни обществено какво става с другия военачалник и прочие дивотии. Кой им издиктува тази позиция? От тях ли се уплаши властта и незабавно свика неделен брифинг?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР