Неделя ще бъде ден на възнаграждение или наказание, според делата

...
Неделя ще бъде ден на възнаграждение или наказание, според делата
Коментари Харесай

Златен шанс за две зодии, неочакван подарък за трета

Неделя ще бъде ден на заплащане или наказване, съгласно делата ви през последните месеци и седмици.

Това е ден, в който всяко прекарване ще е отредено по Съдба и неговата смяна е невъзможна или нежелателна.

Днес се пробвайте да погледнете почтено и намерено на своите дефекти и неточности.

Опитайте се да измененията на първо място себе си, с цел да измененията и останалите неща в живота си, които ви основават дискомфорт.

Днес мнозина ще се зарадват на непредвиден късмет или шанс, само че това ще има връзка с горенаписаното от мен.

Овен

Тази неделя ще премине под знака на единодушието и взаимното съгласие. Много хубаво не е на хубаво, тъй че внимавайте да не се договорите за нещо в собствен ущърб.

Телец

Тази неделя не позволявайте на въображението си да се вихри прекомерно доста, тъй като може да достигнете до лъжливо възприятие за всемогъщество. Прекарайте деня в компанията на някой радостен, само че и рационален човек, който ще ви приземява, когато е належащо.

Близнаци

Не се предоверявайте на първичното усещане. То може да е извънредно мощно, само че това въобще не значи, че е правилно. Внимавайте интуицията не постоянно е най-хубавия консултант.

Рак

Тази неделя настроението ви ще е толкоз положително, че ще заразявате с него всеки, който се приближи до вас. Вицовете и смешните случки ще се появяват едни след други в главата ви, а близките няма да могат да сдържат смеха си.

Лъв

Тази неделя ще имате положителни шансове да станете известни. Ако го извършите, внимавайте да не се възгордеете прекомерно доста, тъй като рухването от високо боли най-вече.

Дева

Тази неделя морето ще ви бъде до колене. Такова ще бъде ситуацията с всеки, който стои покрай вас. Ако не преминете границите, този ден ще остане в спомените ви, като един от най-хубавите.

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да бъдете спокойни, въздържани и скромни. Причините за това безчинство над буйната ви природа ще бъдат повече от явни. Нека това не ви разстройва, приказваме единствено за един ден, след това отново си бъдете същите.

Скорпион

Ако положите най-малко малко старания това, което през вчерашния ден ви се е коствало безусловно нереално, то тази неделя може да се трансформира в реалност. Имайте поради, че мързелуването няма да ви помогне по никакъв метод.

Стрелец

Тази неделя не се ограничавайте и си направете някакъв дребен, само че прекрасен подарък. За вечеря си купете някакви деликатеси. Очертава се финансовото ви положение да се усъвършенства и то към по-добро.

Козирог

Тази неделя ще ви се наложи да си имате работа с някого, който не свети с умствени качества. По-неприятно ще е, че ще би трябвало да му се усмихвате и да демонстрирате удивление към нещата, които споделя.

Водолей

Тази неделя евентуално ще би трябвало да преодолявате съществено противодействие. Съдбата ще се изправя пред вас непрестанно, под формата на дребни трудности, чието количество обаче ще е такова, че ще ви бъдат нужни доста сили за превъзмогването им.

Риби

Тази неделя доста деликатно би трябвало да изслушате всички участници в разногласието и по-късно да постъпите както намерите за добре. Все отново би трябвало да изберете правилния път въз основата на мнението и на другите.

източник: ДунавМост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР