Неделният епизод на Семейство Симпсън“ може да включва още едно

...
Неделният епизод на Семейство Симпсън“ може да включва още едно
Коментари Харесай

Семейство Симпсън направиха още една „прогноза за бъдещето, свързана с Илон Мъск

Неделният епизод на „ Семейство Симпсън “ може да включва още едно самоуверено предсказване за бъдещето, включващо Илон Мъск, неговите галактически ракети и Компания X (предишен Twitter). Много фенове считат, че това може да се сбъдне в близко бъдеще. 

Дългогодишното анимационно шоу на Fox дава прогнози от началото на 90-те години, които някои фенове считат, че в последна сметка ще се осъществен, пише Yahoo Entertainment.

Четвъртият епизод от 35-ия сезон на „ Семейство Симпсън “ беше излъчен в неделя, „ Капан за жадност: Корпоративна любовна история “, който беше голям пародиен документален филм за младата изпълнителна директорка Персефона, отпаднала от колежа. Героинята въплъщава философията на Силициевата котловина за „ фалшифицирайте, до момента в който не съумеете “. В последна сметка тя съумява да очарова господин Бърнс да финансира мечтания й план, след което те се женят.

В един от епизодите той й подарява „ нещо особено “ под формата на картичка за рождения й ден. Персефона намерения, че новият й брачен партньор й е дал карта с подарък.

„ Не, купих ти Twitter, цялата компания! Беше преференциална договорка, предходният притежател трябваше да го продаде, откакто неговата самостоятелна ракета от Марс се разруши в Международната галактическа станция. “ – дава отговор Бърнс.

За добра мярка тази сцена беше последвана от сцена, в която господин Бърнс и Персефона бяха интервюирани от медийната персона и съ-създател на Billions Андрю Рос Соркин, който загатна, че откакто е станал притежател на X, господин Бърнс е премахнал всички отрицателни туитове за Персефона от платформата.
Реакция в обществените медии
Странно е, че феновете реагираха на този епизод от анимационния сериал, като започнаха да го разискват в X (Twitter). Много консуматори започнаха да се майтапят за Международната галактическа станция и да оставят известия, отдадени на това събитие, ако в действителност се случи.

„ Семейство Симпсън преди малко ни предизвести, че един от галактическите кораби на @elonmusk ще се сблъска с американската галактическа станция... те са непобедими в предсказването на трагичното бъдеще “, написа един.
 Обсъждане на новия епизод на Зрителите реагираха на този епизод от анимационния сериал, като започнаха да го разискват в X Снимка: TwitterМъск в сериала " Семейство Симпсън "
Това не е първият път, когато Мъск се загатва в известния анимационен сериал. През 2015 година той се появява в епизод от сезон 26, озаглавен „ The Mask Who Fell to Earth “.

Той също беше воин в други паметни сериали като South Park и Rick and Morty.

Изданието отбелязва, че е прекомерно рано да се каже дали тази прогноза на Симпсън ще се сбъдне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР