Недалеч от любимо място за разходка на пловдивчани се появи

...
Недалеч от любимо място за разходка на пловдивчани се появи
Коментари Харесай

Строителни отпадъци и стари гуми превърнаха в бунище зона около Гребната база

Недалеч от обичано място за разходка на пловдивчани се появи същинско сметище, написа. Строителни боклуци и остарели гуми са дребна част от сметта, която се валя в полето, намиращо се наоколо до дигата на Марица край Гребната база. За незаконното бунище сигнализира засегнат жител, който споделя и фотоси, илюстриращи ситуацията.
Прочетете още
Раззеленилите се дървета внезапно контрастират със строителните боклуци, които незнайни са решили да захвърлят там, с цел да спестят някой различен лев.

Петър Д. отбелязва, че фотосите са напълно настоящи - снимани са в следобедните часове на 10 април.

Той добавя, че ще подаде сигнали до способените институции.

" Снимките отиват в Регионална инспекция за опазване на околната среда Пловдив, Община Пловдив, Министерство на околната среда и водите до всяка медия за която се сетя, тъй като нямам доверие, че институциите ще си свършат работата с изключение на, в случай че не го дадат този срам по някоя телевизия ", написа Петър Д.

Припомняме, че нарушителите, които замърсяват околната среда подлежат на наказания. Те са по наредбата за запазване на околната среда на територията на Община Пловдив. Съгласно нея санкцията за физически лица е сред 300 и 1000 лв..

Сигнали за нарушавания се одобряват на горещата линия на Пловдивски общински инспекторат 032/6111, както и на зеления телефон на РИОСВ-Пловдив – 032/643245.






 






Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР