Небивалият интерес към новия апартамент на Цветанов заслужава обстоен преглед

...
Небивалият интерес към новия апартамент на Цветанов заслужава обстоен преглед
Коментари Харесай

Кратко описание на апартамента на Цветанов

Небивалият интерес към новия апартамент на Цветанов заслужава обширен обзор на особеностите. Но до момента в който за момента главният акцент, въпреки и справедливо, пада върху площ, разноски, спор на ползи, морал и прочие прекомерно съмнителни и рядко наказуеми параметри, ние ще се опитаме да предположим някои обстановки, свързани с интериора.
1. Асансьор с Веско
Тъй като става дума за някакъв ВИП асансьор, който непосредствено вози от гаража към тези над 300 квадрата, то може да предположим, че в тоя асансьор въпреки всичко би трябвало да звучи някаква музика. Ето, че вашите догадки се оказват верни: кой различен да звучи с изключение на Веселин Маринов?! Луксозни колони, вградени в ескалатора, пускат обичаните песни на един от обичаните реализатори на Цветанов, като несъмнено прекомерно постоянно звучи " Родната полиция ни пази ", с цел да подсети на притежателя на жилището за славните му години в Министерство на вътрешните работи.
2. Дартс с Радев
Какво е един 315 квадратов апартамент без обособена стена за занимания и в частност дартс? Никак не е невероятно стреличките да потъпват върху лицата на тъкмо избрани политици, като най-вероятно десетката е маркирана с лика на президента. " Разединителят на нацията ", както Цветанов се себеповтаря на всяка втора конференция, би могъл да послужи за извършения на точния мерник.
3. Скрита изповедалня
Малък кабинет, в който се влиза с дръпване на една тъкмо избрана книга от рафта (иначе не би имало потребност от книги вътре де). Влиза се в мрачно място, шумоизолирано, тайник, на чийто екран постоянно има директна връзка с премиера - брат. Там се случват всевъзможни изповеди, опрощения, заръки и проекти, които да " запазят стабилността на страната ", което общо взето е главното политическо обръщение на ГЕРБ за изборите - има една непоклатимост и те я пазят.
4. Включен GPS с гласови команди
Все отново, 315 квадрата са прекалено много, с цел да може човек да се ориентира изключително от раз. За да не се изгубят Цветанов и семейството му и да добият сигурен ориентир, належащо е да бъде конфигуриран малко по-сложен компютър, който да оказва помощ на жителите в сложни момента. Така да вземем за пример, в случай че човек се позагуби, постоянно може да пита " Къде е жена ми " и угодлив механизиран глас да изясни - 10 метра вляво, след това завиваш надясно, по-късно още веднъж наляво и още 30 метра единствено напред ". Това, в случай че несъмнено жена ти не се реалокира някъде, питайки къде си ти самия и GPS-a не е дал несинхронизирани наставления. Тогава ще се наложи и позвъняване по телефона.
" В хола ли си? "
" Да ".
" Стой там, след 30 мин пристигам ".
5. Стая за мъчения на съветски хакери
Тъй като Цветанов от няколко седмици към този момент приказва непрестанно за съветски хакери, които чакат в бойна подготвеност да саботират изборния резултат и да смъкват ГЕРБ от власт, належащо е въпреки всичко да се направи и сходно помещение. Там могат да бъдат вкарани тези хора, които никой в никакъв случай не е виждал, само че всеки твърди, че съществуват и сеят семена на раздора в надалеч по-напреднали демокрации, какво пък остава за нашата. Тая стая ще е малко като кутията на Шрьодингер - не знаеш има ли хакери или няма; само че това в никакъв случай не е било от голяма важност, значимо е да се набележи като предварителна мярка за пояснение на вероятно неприятно предизборни резултати.
6. Телепортатор в провинцията
Предвид комплицираната задача да провежда локалните структури на ГЕРБ, което постоянно се е сочело за главният принос на Цветанов, апартаментът вероятно би могъл да разполага с телепортатор, който да разпадне вторият по значимост в партията на обикновени частици, които да се реорганизират да вземем за пример на заседание в Долно Нанагорнище. Все отново е належащо на доста места в страната да се кажат едни заучени изречения, които нямат никакъв смисъл, само че припомнят на избрани хора, че заемат избрани постове, тъй като са свързани с избрана партия и би трябвало да създадат всичко допустимо да се избере отново тази партия, с цел да запазят въпросните постове.
7. Бункер, в случай че някой инцидентно върне комунизма
Понеже огромната параноя на ГЕРБ е, че видиш ли всеки техен конкурент ненадейно ще превърти лентата и ще върне историята обратно, връщайки комунизма, то апартаментът въпреки всичко би трябвало да разполага и с добре пъхнат в земята партер-бункер, където членовете на фамилията да могат да се скрият, в случай че опозиционна партия пристигна на власт и върне тоя ми ти комунизъм.
8. Стая за писане на " Есе "
Очевидно Цветан Цветанов е спечелил въпросния апартамент, пишейки " Есе " от заран до вечер. И тъй като е доста допустимо да завоюва още доста жилища в бъдеще - видяло се, че му е пристрастеност - той би трябвало да има и специфична стая, отдадена на неведнъж изписване на думата " Есе ", по същият метод, по който в трети клас заучаваш избрани думи с непрекъснатото им преписване в тетрадката по български.
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР