Небезизвестният руски лекар от град Санкт Петербург в Русия –

...
Небезизвестният руски лекар от град Санкт Петербург в Русия –
Коментари Харесай

Руски лекар дава решението: Лечение с кромид лук при проблеми с щитовидната жлеза

Небезизвестният съветски доктор от град Санкт Петербург в Русия – Игор Князкин откри идеалното средство за нея. Единствената съставна част от която се нуждае тя, това е аленият лук.
Многобройните изгоди от лука са добре известни, убива бактериите и микробите, почиства кожата. Той е извънредно богат на витамин С, фолати, калий, манган, фибри, витамин В6 (фолиева киселина). Съдържа противовъзпалителни, противохолестеролни, противоракови и антиоксидантни съставки като кверцетин.
Освен това е извънредно потребен при проблеми с щитовидната жлеза.
Представяме на вашето внимание отличното домашно средство, което доста ще усъвършенства функционалността на щитовидната жлеза.
Ето какво би трябвало да извършите:

Щитовидната жлеза – всички знаем какъв брой значима е тя. Подгответе една приблизително огромна глава червен кромид лук.
Преди лягане разрежете аления лук на две половини. Използвайте тези половинки за масаж на шията с леки кръгови придвижвания, изключително в региона на щитовидната жлеза.
Направете компрес. Оставете лука да работи през нощта, тъй че не си мийте шията преди лягане. Луковият сок подтиква работата на щитовидната жлеза.
Предлагаме ви и една бонус рецепта с кромид лук:
Кромид лук при болежка в ставите

Лечителката Джуна също е оставила предписания с кромид лук за лекуване на разнородни недоволства. Може би най-популярната е за болки в ставите и шипове. Съставките й са 3 елементи боров катран и по 1 част нишандър и кромид лък. Ако употребявате опаковка от 100 мл боров катран, към него следва да се прибавят 30 г нишандър на прахуляк и 30 мл прясно изцеден сок от лук. Съставките се смесват и с тях се вършат компреси върху болните стави.
Препоръчително е преди да се употребява лековитата примес, третираните зони от тялото да се намажат със свинска мехлем, с цел да не изгори кожата от приложението на катрана.
Необходимо е най-малко 2 или 3 пъти да се постановат мъчителните стави, до момента в който се усети цялостно облекчение.

Какви опасности демонстрира намалената функционалност на жлезата…
Нелекуван хипотиреоидъзмът може да стане причина за повишение на стойностите на холестерол и на риска от сърдечни пристъпи.
При невисок синтез на щитовидни хормони е допустимо изпадане в положение на загуба на съзнанието и некадърност на организма за терморегулация.
Хипертиреоидизмът също се отразява отрицателно на здравето – води до съществени сърдечни проблеми и чупливост на костите.
Инфо: Брадва


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР