Неадекватен мъж създаде огромен хаос на бул. 6 септември с

...
Неадекватен мъж създаде огромен хаос на бул. 6 септември с
Коментари Харесай

Неадекватен шофьор заспа насред Чифте баня, медици го изкараха от колата

Неадекватен мъж сътвори голям безпорядък на бул. „ 6 септември ” с кръстовището на Чифте баня, като спря автомобила си в средата на пътното платно, съобщи кореспондент на TrafficNews. По думите на очевидци мъжът е карал в посока Чифте баня, когато внезапно стопира и не пожелава да тръгне още веднъж. Те описаха още, че по-късно е почнал да се държи несъответстващо, като е положил глава обратно и е затворил очите си. Участниците в придвижването са подали сигнал до 112, а минувачи са се пробвали да разсънят мъжа.
Прочетете още
„ Бутам го, отваря леко очи, само че не споделя нищо. Изглежда ужасно несъответстващ. Суматохата е огромна ", описа свидетел пред кореспондент на T rafficNews .

Към момента парамедиците са на място и са изкарали мъжа от автомобила, само че не са тръгнали към здравно заведение, а са останали на място в колата за спешна помощ. Един от лекарите, намиращ се на място е загатнал, че евентуално става въпрос за използвано огромно количество наркотични субстанции. Мъжът е нормализиран и щ бъде откаран в болница за спомагателни прегледи. 

Очаква се да дойде на място и екип на полицията. Автомобилът към момента затруднява извънредно доста движебнието, като колоната от коли стига след  площад „ Шахбазян ”.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР