Не зная защо всички ми звънят и ми пожелават за

...
Не зная защо всички ми звънят и ми пожелават за
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Изправи се БГ.Ние идваме!" ще бъдем първите, които ще защитим истината и законността, независимо от партийността

" Не зная за какво всички ми звънят и ми пожелават за доста години, да  - написах в профила си нощес. Но по задържането на Бойко Борисов не мога да се изричам по правомерност, защото не съм в течение на детайлностите. Не мога да схвана в действителност ", разяснява пред БНР Арман Бабикян от  " Изправи се БГ.Ние идваме! ".

" Не мисля, че задачата на акцията нощес е да се крият други цели - като концепцията на Българска социалистическа партия за форсмажорните условия, беше ясно, че огромна част от Народно събрание не споделя тази концепция на Корнелия Нинова. Другите " превъзходни интерпретации " бяха ва лицето на Костадин Костадинв, който обясняваше, че се навеждаме пред презокенаските си господари, което е извънредно изпразнено от наличие изказване. Борисов се появи внезапно като другар на Украйна, което би трябвало да е от изгода на високия посетител, който идва през днешния ден в България. Няма логичност в тези изказвания.

Може би вярната посока е в това да се съсредоточим към това какъв брой качествено и законосъобразно е това, което се прави ", сподели Бабикян.

Бабикян разяснява, че не е възможно от никоя политическа мощ, която е на власт, да разрешава да се вършат арестувания по нечие предписание, нещо, в което по думите му се съмнява, само че въпреки всичко, в случай че се окаже, че това е истината:

  " Изправи се БГ.Ние идваме! " ще бъдем първите, които ще защитим истината и законността, без значение от партийността " уточни пред БНР Бабикян.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР