Не знам за вас, но аз винаги прекалявам с изкушенията

...
Не знам за вас, но аз винаги прекалявам с изкушенията
Коментари Харесай

Пет детокс идеи, подходящи за прекалилите по време на празниците

Не знам за вас, само че аз постоянно пресилвам с изкушенията по време на празниците. Не спирам да пояждам всевъзможни домашно приготвени вкусотии, в композиция с всевъзможни мезенца и месни изкушения. Истината е, че това продължава от самото начало и всички дни, което подлага на тестване целия ми организъм и качества да преправям поетата храна. Признавам, че празниците са дните, в които най-вече спекулирам и се приписвам на всички обичани храни, без значение какъв брой потребни са те.

Единственият метод, по който се възвръщам след всички празници, е въвеждането на по-лек режим на хранене и няколко детокс разновидността за филтриране. В случай че също като мен не желаете да се откажете от обикновените удоволствия, ви предлагам следните пречистващи хрумвания. Само не се тормозете – няма да ви карам да гладувате или да пиете единствено плодов сок или вода.

1. Пропуснете кафето за няколко дни. Да, знам, звучи гадно и много депресиращо, изключително за всички, които са привикнали да се разсънват с ароматно и изпълнено с живот кафе. Истината е, че и аз съм любителка на кафето, само че когато се постанова, мога да се откажа за малко от него. Лошото е, че то подхранва апетита и също така се свързва и със задържането на вода в организма. Вместо една чаша кафе пробвайте да се разсъните с една топла чаша зелен чай. Кой знае, може и да ви хареса. Лично аз по този начин и не се научих да се разсънвам с чай, жалко...

2. Пийте колкото се може повече вода. Водата е ключът към триумфа. Пробвайте да пиете най-малко сред шест и осем чаши дневно. За по-голям триумф прибавете прясно изстискан лимонен сок или комат портокал. Това ще усъвършенства изгарянето на мазнините и ще ви обезпечи най-малко дребна част от нужната дневна доза витамин С.

3. Осигурете си нужната доза пълнозърнести храни и фибри. След преяждане е добре да дадете
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР