Не знам какво ми е приготвило бъдещето, но знам, че

...
Не знам какво ми е приготвило бъдещето, но знам, че
Коментари Харесай

Джокович: Имам огромен глад за още трофеи

" Не знам какво ми е приготвило бъдещето, само че знам, че в себе си има голям апетит да спечелвам още титли. Да пиша историята на този спорт, да се състезавам на най-високо равнище по целия свят, да нося позитивни страсти на почитатели. Това ме стимулира мощно да не преставам ", показа Новак Джокович, откакто завоюва шеста купа от Финалите на АТП, изравнявайки върха на Роджър Федерер.

Сърбинът надделя Каспер Рууд от Норвегия със 7-5, 6-3 във финала на шампионата в Торино, с цел да се трансформира в най-възрастния тенисист, вдигал този трофей. " Седем години от последната ми купа от този шампионат е дълго време. В същото време това прави тази победа още по-сладка. Финалите нормално се вземат решение от доста дребни елементи. И в двата сета по един пробив бе задоволителен. Опитвах се да бъда доста нападателен и се получи. Много съм удовлетворен от представянето си ", показа Джокович, който след триумфа бе поздравен персонално от звездата на Милан Златан Ибрахимович.

По този метод Джокович записа 25 победи и единствено една загуба (ако не се брои отборната конкуренция Лейвър Къп) във втората половина на годината, печелейки купите от Уимбълдън, Тел Авив, Астана и Финалите на АТП, като провалянето пристигна във финала на Мастърса в Париж. Джокера приключва годината на пето място в света, макар че не бе позволен до присъединяване в Аустрелиън Оупън и Ю Ес Оупън, а точките от триумфа му в Уимбълдън не се броят за ранглистата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР