Не знам какъв е този мир, при който европейска институция

...
Не знам какъв е този мир, при който европейска институция
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Не знам какъв е този мир, при който представителство на европейска институция се залива с червена боя

Не знам какъв е този мир, при който европейска институция се залива с алена багра. Това написа депутатът от ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев след " Похода за мир ", който се организира в столицата през днешния ден и откакто постройката на Европейския парламент и Европейската комисия бе залята в алена багра от стачкуващи. 

Цялата позиция: 

Шествието за мир на “Възраждане " през днешния ден спокойно е омазало постройката на Европейската комисия в София с мирна алена багра, с което спокойно изкопаха дъното.

Не знам какъв е този мир, при който в европейска столица народни представители заливат представителството на европейска институция с алена багра. Не ми наподобява като европейски мир. Но пък съмнително наподобява на съветски. От оня мир, при който за експанзията постоянно има благовидно опрощение. А ние от съветски “мир " в европейска София нямаме потребност.

Не се удивлявам, че за Копейкин и компания деянията на вандализъм са равни на мирни прояви. Трябва обаче ясно да заявя, че сходни дейности са неприемливи за един депутат и приканвам да покажем ясна социална непоносимост към тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР