Не знаем как ще се отрази върху ГЕРБ списъкът Магнитски

...
Не знаем как ще се отрази върху ГЕРБ списъкът Магнитски
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Списъкът Магнитски може да подейства стимулиращо на ядрото в ГЕРБ за вота

" Не знаем по какъв начин ще се отрази върху ГЕРБ описът " Магнитски " на изборите. От една страна би могло да бъде отрицателно, само че от друга може да подейства стимулиращо на ядрото на партията ". Това съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ пред. „ Аз персонално имам вяра, че господин Горанов е кадърен да потвърди, че не е отговорен за това, в което е упрекван. Смятам, че информацията, която е предоставена, не е до такава степен правилна. Той предприе стъпки, за това да не могат да бъдат осъществявани злоупотреби, в които упрекват самия него, а точно да влезем в чакалнята на Еврозоната “, добави той. 

За Румен Радев Георгиев сподели: „ Това е индивидът, който взима решенията от две години насам. Служебните държавни управления „ отпред “ с Румен Радев са тези, които дефинират сега държавната политика. Изявленията на Радев в Европа освен са нездравословни, само че вадят България от политическия дискурс, в който желаеме да се осъществя страната. Нашата прозападната и евроатлантическа ориентировка се компрометира. “

Георгиев разяснява и опцията за иницииране на процедура по импийчмънт на президента: „ На мен ми е странна позицията на създателите на тази концепция. Това са хората, които брандираха предизборната си акция със „ С Вас сме, господин президент “. Политикът посочи, че това е „ Продължаваме промяната “. Той добави, че симпатизантите на „ Демократична България “ също поддържаха Румен Радев за втори мандат. Политикът разяснява идните избори. Той е на мнение, че без ГЕРБ не може да има държавно управление. „ Самият факт, че на Политическа партия и Демократична България им се наложи да се сплотяват, демонстрира че те са неуверени и слаби, с цел да победят ГЕРБ. Това е коалиция на спасението, на отчаянието, която се стреми да получи първия мандат за сформиране на държавно управление “, добави той. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР